Перші BMW i4 передані клієнтам на три місяці раніше терміну

Передати перші електроседани i4 своїм німецьким замовникам в компанії зуміли на три місяці раніше, ніж збиралися. Передача машин пройшла в урочистій обстановці минулих вихідних у фірмовому виставковому центрі BMW Welt («Світ БМВ»). Будівля центру відрізняється неймовірно футуристичною архітектурою, а знаходиться вона у рідному для марки Мюнхені, неподалік знаменитого історичного музею BMW.

Бернхард Кунт, Старший віце-президент BMW Group з німецького ринку Бернхард Кунт наголосив, що попит на i4 надзвичайно високий:

«BMW i4 справив незабутнє враження – це помітно через дуже високий попит на цю машину. Ми раді розширити нашу лінійку електрифікованих моделей цим спортивним, повністю електричним GranCoupe в найкращий час і надати перші автомобілі нашим клієнтам на три місяці раніше, ніж планувалося спочатку. Перше постачання BMW i4 сьогодні та перший BMW iX, який буде переданий приблизно через тиждень – це чергові віхи для BMW Group на шляху до електромобільності».

На момент запуску BMW i4 доступний у двох варіантах: одномоторний i4 eDrive40 та двомоторний i4 M50. Обидва оснащені літій-іонним акумулятором потужністю 83,9 кВт/г (корисна ємність 80,7 кВт/г), що забезпечує розрахункову автономність 480 км для першого та 395 км для другого.

I4 eDrive40 оснащений розташованим позаду двигуном потужністю 250 кВт (335 к.с.) і 430 Нм крутячого моменту, а i4 M50 може похвалитися загалом 400 кВт (536 к.с.) та 795 Нм крутячого моменту.