Mitsuoka оновила “інший” RAV4 (Фото)

Нещодавно ми розповідали про те, що нова модель японської компанії Mitsuoka під назвою Buddy має ажіотажний попит, встановлюючи все нові рекорди продажів для бренду. Але спочити на лаврах марка, що використовує для цієї моделі як донора RAV4 п’ятого покоління, не збирається, і вже підготувала для «Бадді» планове оновлення, правда серйозним його не назвеш.

Прем’єра Mitsuoka Buddy відбулася минулої осені. Тоді ж було відкрито прийом замовлень на цей кросовер. Автомобіль є актуальним «паркетником» Toyota RAV4, зовні стилізованим під американські позашляховики з 80-х.

Покращений кросовер обзавівся алюмінієвими колісними дисками нового дизайну, камерою заднього виду, яка стала доступною для всіх комплектацій, а також вентиляцією сидінь (про неї не можна вибрати лише в початковій версії). На цьому, власне, всі доробки закінчуються.

Для кросовера, як і раніше, будуть доступні світлодіодна світлотехніка, мультимедійна система, панорамний дах зі зсувною секцією, круїз-контроль, системи автоматичного гальмування та утримання автомобіля у межах смуги руху.

Технічну сторону кросовера рестайлінг не торкнувся. Автомобіль зберіг двигун, який ділить з місцевим Toyota RAV4 п’ятої генерації. Це 2-літровий бензиновий атмосферний двигун потужністю 171 кінську силу, що працює в парі з варіатором. Привід, як і раніше, можна вибрати передній або повний. Є в лінійці Buddy і електрифіковані версії – для передньопривідного варіанта запропонований гібрид на базі 2,5-літрового ДВЗ сукупною потужністю 218 кінських сил, а для повнопривідного – установка з віддачею в 222 «сили».


Не пропустіть