Опубліковано шпигунські знімки оновленого позашляховика “Гелендвагена” (Фото)

Німецький автовиробник задумався про оновлення своєї популярної моделі.

Актуальне покоління позашляховика Mercedes-Benz G-Class вийшло у продаж у 2018 році. Через три роки марка вирішила оновити модель, яка зі зміною покоління стала комфортнішою та зручнішою, але при цьому не втратила своїх позашляхових якостей та впізнаваного зовнішнього вигляду.

Серія шпигунських фотографій демонструє нам силует автомобіля, що став звичним, кузов якого прикритий камуфляжем у передній і задній частинах. Те, що перед нами заряджений G63 можна визначити по парі здвоєних вихлопних труб, що виходять під задніми дверима.

Зрозуміло, під камуфляжем жодних одкровень не ховається – швидше за все, позашляховик отримає трохи змінену радіаторну решітку і бампери. Також жодних змін не слід очікувати і за технікою. При цьому, за словами журналістів, салон автомобіля був повністю закритий тканиною, що може свідчити про серйозні зміни.

Зазначимо, що громадськості обіцяли повністю випустити електричний G-Class, але інформації про те, коли це станеться, не розкрили. Не виключено, що з оновленням у моторній гамі позашляховика з’явиться електрокар. Дата прем’єри оновленої моделі також не відома — це може статися як наприкінці 2022 року, так і на початку 2023 року.


Не пропустіть