Як виглядатиме новий Changan CS75 Plus: кросовер показали на офіційних фото

У «Піднебесній» відбулася прем’єра нового, другого покоління кросовера Changan CS75 Plus. Зовнішній вигляд реформованого «паркетника» виявився навіть більш футуристичним, ніж очікувалося спочатку.

Основні зміни в дизайні моделі відбулися з передньою частиною кузова, де з’явилася вже фірмова для бренду решітка радіатора, малюнок якої можна вибрати з двох варіантів. Оптика змінилася ще більш істотно, а між самими фарами розташувалася світлодіодна смуга.

Бампер нового CS75 Plus отримав великі «повітропроводи», які є скоріше бутафорією, аніж реальними парканами повітряних потоків. Втім, деякі отвори після завірення компанії все ж таки позитивно впливають на аеродинаміку.

Профіль та задня частина автомобіля на відміну від «передка» були модернізовані за урізаним сценарієм. Основні візуальні нововведення у кормі полягають у інших ліхтарях, витягнутих у єдину лінію.

Довжина другого покоління Changan CS75 Plus складає 4700 мм, ширина – 1865 мм, висота – 1710 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2710 мм.

У салоні кросовера, що змінив генерацію, покращили все, що тільки було можливо. Автомобіль додав як з погляду ергономіки, так і якості матеріалів, а також комфортності посадки.

Але, мабуть, найголовніші зміни сталися під капотом паркетника. Вже в базових версіях новий CS75 Plus пропонуватимуть з 1,5- та 2-літровими бензиновими моторами сімейства Blue Core, зв’язку яким становитиме не 6-швидкісна автоматична трансмісія, а 8-діапазонний «гідротрансформатор».

У продаж у КНР новий Changan CS75 Plus має надійти на початку 2022 року. Ціни на нього поки що не оголошені.


Не пропустіть