Компанія Hyundai тестує оновлений кросовер Venue (Фото)

Автомобіль втратив фальш-панелі і тепер носить камуфляжну плівку.

Нещодавно в мережі були опубліковані шпигунські знімки оновленого кросовера початкового рівня Hyundai Venue, а тепер журналісти відобразили модель без фальш-панелей і ми можемо розглянути деякі подробиці. Так, судячи з фотографій, новинка отримає нові бампери, задні ліхтарі, решітки радіатора і фари.

Очікується, що рестайлінг моделі дозволить Hyundai вивести Venue на ринки Південної Кореї та США, де модель не представлена ​​зовсім, або користується низьким попитом. При цьому в Індії, країні, на яку розробники орієнтувалися при створенні автомобіля, цей кросовер дуже популярний – за неповний 2021 там було продано 82 000 одиниць.

Очікується, що оновлений Hyundai Venue отримає розширений комплект помічників водія, нову мультимедійну систему зі збільшеним до 10 дюймів екраном, а також повністю цифрову панель приладів і ряд інших функцій.

Нагадаємо, кросовер Hyundai Venue оснащується 1,6-літровим безальтернативним бензиновим мотором на 123 к.с., в пару до якого пропонується механіка, “автомат” та варіатор.


Не пропустіть