Chevrolet представили повністю електричний пікап майбутнього (Фото)

В рамках виставки CES-2022 у Лас-Вегасі було представлено абсолютно новий електро-пікап Chevrolet Silverado EV від концерну GM. Основним ринковим конкурентом автомобіля має стати Ford F-150 Lightning.

Базова модифікація під назвою WT (Work Truck) має двомоторну силову установку, продуктивність якої становить 517 к.с. і 834 Нм крутного моменту. Модифікація RST оснащена установкою на 673 к.с. та 1057 Нм. Додатковий пакет Wide Open Watts Mode забезпечить авто розгін до 97 км/год всього за 4,5 секунди. Через якийсь час буде представлено позашляхову модифікацію Trail Boss.

Пікап має велике багажне відділення з низьким порогом, а також 1,8-метрову вантажну платформу. Вантажопідйомність нового електрокара – лише 590 кілограмів, але ось маса причепа, що буксирується, дорівнює 4,5 тонні. Пізніше з’явиться виконання Max Tow, який дозволить буксирувати 9-тонні причепи.

У всіх модифікаціях пікап оснащується 11-дюймовою цифровою панеллю приладів, а також 17-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи (тільки для версії RST). Опціонально пропонуватимуться автопілот Super Cruise, панорамний дах без люка, а також проекційний екран.


Не пропустіть