Седан BMW 7-Series отримає двигун колосальної потужності (Фото)

Про це повідомляється на порталі BMW Blog.

Седан BMW 7-Series покоління G70 буде офіційно представлений у другій половині поточного року. Ранні шпигунські знімки моделі натякають на новий дизайн, а чутки про силову установку кажуть, що вона буде гібридною. Так, за останніми даними, топове виконання BMW M750e отримає гібридну силову установку PHEV з віддачею 560 к.с.

Повідомляється, що гібрид буде побудований навколо бензинового 3-літрового рядного двигуна з двома турбінами. Більш детальних даних про цю силову установку в даний час немає. Зате саме собою існування такого автомобіля вже підтверджено. Очікується, що окрім потужного двигуна седан отримає спортивну пневмопідвіску, потужні гальма, автопілот 3-го рівня та доводчики дверей.

Зазначимо, що в моторній гамі майбутніх моделей BMW є і потужніший гібрид на базі турбованого V8. Цей силовий агрегат дебютував на гібридному кросовері BMW XM. Повідомлялося, що сумарна потужність цієї силової установки складає 750 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Таку саму установку пророкують і BMW M5 наступного покоління, а ось седан 7-Series G70 її навряд чи отримає.