У Мережі з’явилися фото оновленого кабріолету Mercedes-Benz CLE-Class

Фотошпигуни опублікували знімки автомобіля Mercedes-Benz CLE-Class. Тестові зразки оновленої моделі проходять випробування.

Автовиробник Mercedes проводить оновлення моделі CLE-Class. Кабріолет все ще покритий камуфляжем, тому екстер’єр залишається засекреченим. На нових знімках представлений автомобіль у виконанні з відкидним верхом.

Експерти зазначають, що не тільки плівка виступає як камуфляж. Виробник також використовує фальшиві кузовні панелі та оптику.

Передню частину закрили повністю, щоб не розкривати дизайн радіатора і нижньої панелі. На капоті є додаткові елементи, які змінюють форму кузова, але є звичайними накладками – вони не будуть використовуватися в серійній версії.

Задні ліхтарі цього кабріолету теж накладні і не мають нічого спільного з реальними. Тому за знімками можна вивчити лише загальні пропорції транспортного засобу та його силует. За габаритами транспорт повинен опинитися між купе С- та Е-класу. У основі лежить платформа MPA-2.

Шпигунські знімки салону все ще не представлені в Мережі. Але висока ймовірність, що автомобіль отримає широкі дисплеї та кілька передових технологій.

Виробник не надає інформації про силові установки. Новинка може отримати ті ж мотори, що у С- та Е-класу. Крім того, виробник запропонує систему заднього та повного приводу.


Не пропустіть