Українська компанія представила унікальний мотоцикл на виставці CES у Лас-Вегасі (Відео)

Українська IT-компанія Intellias показала власну розробку на міжнародній виставці технологій та електроніки CES у Лас-Вегасі. Йдеться про самобалансуючий мотоцикл.

Я стало відомо MMR, новинка має вбудовані датчики, які реагують на рух двоколісника. Автоматизована система стежить за кутом відхилення від вертикальної осі та швидкістю падіння та коригує положення транспортного засобу, рухаючи кермо в потрібному для стабілізації напрямку.

За словами розробників, система покликана спростити життя, наприклад, водіям-початківцям, яким складно утримувати рівновагу при повільному русі.

«Частка програмного забезпечення в автомобільній індустрії стрімко збільшується. Виробники та постачальники обирають, в першу чергу, надійні рішення та розробки. Знання інженерів Intellias в автомот напрямку базуються на багаторічному досвіді розробки для провідних автомобільних корпорацій», — повідомив Олександр Одуха, віцепрезидент автомобільного напрямку в Intellias.

Зазначимо, Intellias — одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2000 професіоналів. Її розробницькі центри розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлена закордоном.


Не пропустіть