Toyota представила тизер на позашляховик Sequoia наступного покоління

Керівництво японського автогіганта Toyota представило офіційний тизер нового кросовера, який отримає назву Sequoia. Фотографії показано співробітниками американського підрозділу бренду.

Розглядаючи зображення, можна сказати, що новий транспортний засіб стане родичем пікапа Tundra. Якщо говорити докладніше, автомобіль отримає потужний мотор, гібрид і розкішну версію. Для складання буде використано фірмову модульну платформу компанії.

Передня частина кросовера не показана на зображеннях, але є припущення, що вона є повністю ідентичною пікапу. Так, екстер’єр відрізнятиметься великою і широкою решіткою радіатора та “зламаними” фарами головної оптики, представленими світлодіодними вогнями. Збільшений дорожній просвіт дозволяє пересуватися як у місті, так і бездоріжжям.

Салон швидше за все також буде розроблений з оглядкою на пікап, хоча поява ексклюзивних елементів теж запланована. На передній панелі з’явиться великий мультимедійний екран, а під ним блок управління клімат-контролем, який може бути двозонним.

Під капотом буде встановлено 3,4 літровий турбований двигун потужністю 394 кінських сил. Разом із ним працює десятиступінчаста автоматична коробка передач. Також буде представлено версію, оснащену гібридною силовою установкою. Її сумарна потужність 443 кінські сили.


Не пропустіть