Компанія Chevrolet припинила приймання замовлень на середньорозмірний седан Malibu

Керівництво автомобільного концерну Chevrolet офіційно заявило про те, що припиняє складання заявок на середньорозмірний седан, який отримав назву Malibu.

При цьому офіційних заяв про те, що серійний випуск транспортного засобу Chevy Malibu буде завершено, не було. Головними конкурентами моделі стають Honda Accord та Toyota Camry, що випускаються іншими виробниками. Майбутнє цього автомобіля знаходиться у підвішеному стані, тому що виробник не приховує, що може повністю відмовитися від збирання цього транспортного засобу.

Під капотом встановлений 1,3-, 1,5-, 1,8- або 2,0-літровий двигун потужністю від 122 до 250 кінських сил. Разом з ним працює восьмиступінчаста автоматична коробка або варіатор. Привід може бути лише переднім. Інших модифікацій версій цього транспортного засобу не передбачено.

Для обробки використовується якісний матеріал, а також оригінальні елементи, представлені натуральною шкірою, якісним пластиком і навіть вставками під дерево. На передній панелі у салоні розташований екран мультимедіа.

Саме завдяки йому можна скористатися всіма функціями допомоги водієві.


Не пропустіть