У Мережі показали зображення нового кросовера від компанії JAC (Фото)

Новий кросовер JAC з’явився на патентних зображеннях. А точніше йдеться про суббренд марки JAC під назвою Sehol. Подробиці про новий кросовер з’ясувало видання «Китайські автомобілі».

Кросовер на представлених патентних зображеннях не схожий на інші машини брендів JAC та Sehol. Насамперед його виділяє решітка радіатора з інтегрованим у неї блоком фар. Сама оптика у кросовера – двоярусна, її денні ходові вогні представлені Y -подібною вставкою. Зазначається, що такі самі мотиви дизайну можна побачити на зображеннях Sehol X5, який поки що не вийшов на ринок. Але якщо передня частина Sehol X5, побудованого на платформі JAC S5, виглядає чужорідно, то дизайн нового кросовера виглядає дуже органічно.

Профіль нового SUV дуже сильно нагадує модель Sehol X8. Так, пропорції кузова, лінія скління, лючок бензобака, дзеркала, дверні ручки та пластикові накладки на пороги у цих моделей взагалі ідентичні. Таким чином, цілком імовірно, що «нова» модель – це лише рестайлінг Sehol X8. Корма нового кросовера нагадує X8 вже менше: справа у ліхтарях, які виконані у вигляді єдиного елемента, а також в іншій формі п’ятої дверки. Бампер новинки також цілком унікальний.

Нагадаємо, що габарити Sehol X8 складають 4815×1870×1758 мм при колісній базі, що дорівнює 2830 мм. Компонування салону кросовера може бути як 5-6-, так і 7-місної. А ось двигун у X8 лише один – 1,5-літровий агрегат на 184 к.с. і 300 Нм крутного моменту. У парі з ним працюють 6-діапазонний “робот” або 6-ступінчаста МКПП. Привід – виключно передній.


Не пропустіть