Chevrolet показав новий поліцейський кросовер (Фото)

Компанія Chevrolet анонсувала новий поліцейський автомобіль, в основі якого лежить електричний кросовер Blazer EV SS. Завдяки системі повного приводу з двома моторами, що виробляють до 557 кінських сил і 878 Нм моменту, що крутить, машина здатна розганятися з місця до 100 кілометрів на годину всього за 4 секунди.

Американці мало що розповіли про новий поліцейський електрокросовер, але зазначили, що він добре підходитиме для погонь за злочинцями, а також отримає найбільшу батарею Ultium у лінійці Blazer.

Для співробітників правопорядку запропонують варіанти автомобіля із заднім та повним приводом, дисковими гальмами спереду фірми Brembo, а також унікальним інтер’єром, розробленим спеціально для використання поліцією, який дозволить без особливих зусиль розміщувати всередині машини аварійне обладнання та спорядження.

Передбачається, що Blazer EV надійде у продаж на початку 2024 року. За словами віце-президента General Motors Еда Пепера, можливості комерційного та правоохоронного застосування цієї моделі є практично безмежними. Разом з тим він також зазначив, що крім нульового рівня викидів поліцейський кросовер скоротить кількість технічних процедур обслуговування машини, які часто б’ють по кишені відділів з низьким фінансуванням.


Не пропустіть