Audi активно тестує оновлений RS Q8 (Фото)

Audi готується незабаром представити оновлений RS Q8, прототип якого нещодавно помітили на тестах у захисному камуфляжі.

Минулої осені Audi представила оновлені Q8 та SQ8, а минулого місяця — покращені гібридні версії. Тепер компанія зосередила увагу на топовій моделі RS Q8.

Нещодавно помічений оновлений кросовер має виразніший передок з переробленою решіткою радіатора та спортивнішим бампером. Також видно більший повітрозабірник і оновлені фари зі стрункішими денними ходовими вогнями.

Ззаду зміни подібні: оновлені задні ліхтарі та перероблений бампер, який тепер має новий центральний стоп-сигнал і два вертикальні акценти. Хоча фотографи не зазирнули всередину, ймовірно, зміни будуть схожі на ті, що в більш стандартних версіях, включаючи оновлену цифрову панель приладів та сучасну інформаційно-розважальну систему з підтримкою сторонніх додатків, таких як Spotify та Amazon Music. Також можуть з’явитися нові варіанти оздоблення та оббивки.

Поточна модель оснащена 4.0-літровим V8 з двома турбінами, який розвиває 591 к.с. (441 кВт) і 800 Нм крутного моменту. Він з’єднаний з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач та стандартною системою повного приводу quattro. Така комбінація дозволяє кросоверу розганятися від 0 до 100 км/год за 3,8 секунди та досягати обмеженої максимальної швидкості 250 км/год.

Коли буде представлений оновлений RS Q8, поки невідомо, але з огляду на тестування в камуфляжному захисті, це, ймовірно, відбудеться скоро. Поточна модель коштує від $125,800, без урахування плати за доставку в розмірі $1,195.

Джерело carscoops.com