Українці пересідають на китайські авто

В липні попит на нові легкові автомобілі в Україні помітно пожвавився і ринок нових машин продемонстрував 25-відсоткове відновлення порівняно з червнем цього року. Найцікавіше  те, що бестселером місяця стала модель бренду Chery.

Йдеться про кросовер Chery Tiggo 4. Саме цей автомобіль став лідером продажу на ринку нових легкових машин в Україні в липні 2022 року.

«Лідерство Chery в ринку липня 2022 р. обумовлено, перш за все, найкращими ціновими умовами, завдяки дії законодавства щодо спрощеної системи оподаткування: у ціну нових автомобілів Сhery не включався ПДВ та деякі інші податкові платежі згідно умов Податкового кодексу України», – повідомили представники офіційного дистриб’ютора Chery в Україні, компанії «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ».

Ціни на кросовер Chery Tiggo 4 починаються від 577 200 грн.

Нагадаємо, в 2021 році Chery увійшов до топ-10 брендів нових легкових автомобілів, які найбільше купують українці. Тим часом популярний Chery Tiggo 2 неодноразово включений в рейтинги ЗМІ як найдоступніший кросовер на ринку нових легкових автомобілів нашої країни.