Volkswagen представив новий автомобіль для бездоріжжя (Фото)

Компанія Volkswagen показала концепт-кар ID. Xtreme призначений для підкорення різних доріг. Він заснований на моделі ID.4 та отримав підняту підвіску, світлодіодні фари, балку на передньому бампері та інші удосконалення для подолання бездоріжжя.

Зазвичай, коли дебютує новий автомобіль, тестові екземпляри, які допомагали розробляти готовий продукт, розбиваються або ховаються на складах. Але Volkswagen застосував інший підхід до одного із своїх тестових автомобілів ID.4. Натомість він був перероблений в концепт ID. Xtreme представлений у Швейцарії. Таким чином компанія показала, як може виглядати позашляхова версія електричного кросовера.

Концепт заснований на ID.4 GTX, який у США продається як двомоторний, повнопривідний ID.4 без значка. Це означає, що ID. Xtreme передає потужність на всі чотири колеса, а зміни у програмному забезпеченні збільшують потужність до 382 к.с., що на 87 к.кс. більше, ніж стандартний GTX.

ID. Xtreme отримав екстремальний зовнішній вигляд завдяки посиленій підвісці, 18-дюймовим позашляховим колесам та збільшеним колісним аркам шириною 5 см, виготовленим методом 3D-друку. З оновленого переднього бампера також стирчить міцна балка у стилі бичачого рогу, а на даху встановлена ​​світлодіодна лампа для освітлення пересіченої місцевості у темну пору доби. Повністю закрите алюмінієве днище захищає акумулятор від каміння та сміття.

Volkswagen не показав, як виглядає салон екстремального позашляховика, але в прес-релізі написав, що сидіння отримали інший дизайн, а багато поверхів обтягнуті алькантарою.


Не пропустіть