Skoda приступила до тестів нового Kodiaq (Фото)

Навесні 2021 року Skoda презентувала оновлений Kodiaq, який отримав опціональну матричну оптику, ретушовану радіаторну решітку, змінені ліхтарі і злегка переглянутий салон. Наближається нове покоління кросовера, і перші прототипи вже помічені на дорозі. Їхні фото опублікував іспанський портал Motor.es.

Як і у випадку з новим поколінням Skoda Superb, на наступному маскувальній плівкою Kodiaq обклеєні передня і задня частини, але навіть без цього зрозуміло, що модель не буде виконана в новій монументальній концепції, продемонстрованій в кінці серпня на Skoda Vision 7S. Основним лейтмотивом були Т-подібні оптика, масивна фальшрешітка та підвіконна лінія. З іншого боку, прототип може виявитися лише мулом – агрегатоносієм, але в такому випадку незрозуміло, для чого потрібне маскування.

Нове покоління Skoda Kodiaq отримає бензинові та дизельні двигуни, установку типу “м’який” гібрид з 48-вольтним стартер-генератором і PHEV-версію, що заряджається, – вперше в історії моделі.

Skoda Kodiaq другого покоління буде представлена ​​у другій половині 2023 року, продажі стартують у першому кварталі 2024-го. Однак варто зробити поправку: якщо все піде за планом і не станеться жодних подій, які паралізують автопромисловість та суміжні галузі в Європі.