Volkswagen Tiguan 3 покоління виїхав на тести (Фото)

Компактний кросовер Tiguan з’явився у модельному ряді компанії Volkswagen у 2007 році, ставши другим SUV марки після Touareg. Друга генерація невеликого німецького позашляховика дебютувала у 2015-му році, а через п’ять років пережила рестайлінг. Тепер же у VW працюють над третім поколінням «Тігуана», яке днями підловили під час тестів на громадських дорогах.

Тестовий прототип Tiguan 3, практично повністю позбавлений камуфляжу, був знятий на одному з гірських серпантинів у Німеччині.

Зрозуміло, певне маскування на машині було. Компанія всіма силами намагалася приховати дизайн передньої та задньої оптики, тож, швидше за все, основні зміни зосередяться якраз у цій області.

Лінія даху автомобіля виглядає більш похилою, ніж у другої генерації моделі, а задні стійки мають невеликий нахил.

З того, що вже чітко видно на фотографіях, варто виділити нижню частину решітки радіатора, яка стане набагато більшою і охопить майже весь «передок» автомобіля.

Про зміни в салоні поки нічого невідомо, але, з великою ймовірністю, авто дістанеться так званий «парячий» дисплей мультимедійної системи.

Про «техніку» інформації поки що немає. За чутками, автомобіль отримає як варіант із ДВЗ, так і електрифіковану модифікацію. Не виключений і варіант із повноцінним «батарейним» виконанням.

Офіційна прем’єра Volkswagen Tiguan 3 генерації відбудеться ще нескоро – 2024 року. Втім, перші офіційні подробиці новинки можуть з’явитися набагато раніше – вже наступного року.


Не пропустіть