Audi Q8 помітили на тестах після оновлення (Фото)

Німецьку модель вдалося впіймати під час чергових дорожніх тестів. Але цього разу опубліковані знімки пропонують більше інформації про новинку. Так, Audi Q8, що вийшла на випробування, ймовірно, виконана у спортивній стилістиці. На це вказує агресивне оформлення переднього бампера, червоних гальмівних супортів та наявність літери S на кузові. Тобто в тестах бере участь найдорожча версія S-Line.

Судячи з фотографій, компанія Audi не вноситиме серйозних змін. Але аналогічним чином вона надходить щодо більшості своїх моделей, що розвиваються переважно еволюційним шляхом. Представлений Q8 досить сильно відрізняється від свого попередника, хоч і зберіг знайому решітку радіатора, якими переробили малюнок, і тонку головну оптику. Разом з цим інженери скоригували форму довгого центрального повітрозабірника та бічних вентиляційних отворів.

Audi Q8 отримала нові 21-дюймові колісні диски та задні ліхтарі з переробленою графікою. Останні з’єднані між собою широкою світлодіодною смужкою. Додатково інженери переглянули конфігурацію заднього дифузора.

Салон, можливо, буде виконаний у колишній стилістиці. Але це не означає, що Audi не змінить оздоблювальні матеріали і не оновить графік мультимедійного комплексу. У той же час не варто чекати на масштабну модернізацію моторної гами. Разом із стандартним кросовером Audi може вийти оновлений RS Q8. Обидва варіанти німецької моделі мають дебютувати у 2023 році.


Не пропустіть