Renault показала новий кросовер Espace (Фото)

Новий середньорозмірний позашляховик Renault Espace буде на 140 мм коротшим за свого попередника-мінівена, але матиме трохи просторіший салон, коли він буде представлений цієї весни, повідомив автовиробник.

Renault опублікувала зображення силуету нового Espace, який буде доступний у п’яти- та семимісній версіях. Очікується, що модель довжиною 4270 мм буде заснована на тій же платформі, що новий компактний позашляховик Austral довжиною 4510 мм. За словами автовиробника, ширина салону становитиме 2480 мм.

На зображеннях видно, що решітка радіатора, переднє крило та задні ліхтарі будуть такими ж, як у Austral, але з подовженою задньою частиною. Renault використовував аналогічну формулу для мінівенів Scenic та Grand Scenic.

Espace, який був новаторським мінівеном, коли перше покоління з’явилося у 1983 році, позиціонується як позашляховик, аналогічно тому, що Peugeot успішно зробив із компактним 3008 та середньорозмірним 5008.

Дебют оновленого Espace є частиною нового акценту на компактні та середні автомобілі під керівництвом генерального директора групи Лукі де Мео, який зосереджується на моделях з вищою маржою, а не на невеликих сегментах, де Renault була одним із лідерів ринку у Європі.


Не пропустіть