Китайська компанія Lynk&Co представила гоночний варіант седана (Фото)

Седан Lynk & Co 03 повністю готовий до перегонів. Офіційно представлене нове покоління автомобіля у версії TCR
Представлені офіційні фото гоночної версії седана Lynk&Co 03 TCR нового покоління.

Єдиний седан китайської компанії Lynk & Co-03 представлений у версії TCR. Гоночна команда Lynk&Co Cyan Racing отримає першу партію з чотирьох авто, розроблених підрозділом Geely Group Motorsport. Світове турне New TCR 2023 стартує на трасі Портімао в Португалії 28 квітня. Нагадаємо, що дебют оновленого седана Lynk & Co 03 2023 року відбувся влітку минулого року. З рестайлінг він отримав більш агресивну зовнішність. Слідом за виходом цієї новинки було презентовано новий варіант флагманського Lynk & Co 03+.

Що стосується гоночної версії Lynk & Co 03 TCR, вона відповідає дорожньому седану, крім деталей, які характерні для автоспорту. Автомобіль отримав новий дизайн передньої та задньої частини кузова. При цьому він відповідає останнім стандартам безпеки гонок FIA. Седан оснащений каркасом безпеки з аварійним люком у даху та захисною конструкцією. У плані зовнішності версія TCR виділяється спортивним дизайном за рахунок наявності розвиненого аеродинамічного обважування. Ззаду можна побачити стаціонарне антикрило, а колісні диски представлені у новому дизайні. У плані технічної складової гоночний седан має 340-сильну «турбочетвірку» з робочим об’ємом в 2 літри. Тяговий момент дорівнює 420 Нм.

Силова частина відповідає повною мірою правилам TCR. Мотор поєднується з 6-швидкісною секвентальною коробкою передач та приводом на передню вісь. Повна вага авто – 1265 кг. Новинка адаптована до встановлення гібридної системи TCR. Ймовірно, у цьому виконанні седан буде представлено наступного року. До теперішнього часу гоночний Lynk & Co 03 TCR вже досяг відмінних результатів в автоспорті по всьому світу. Нагадаємо, що перше покоління моделі було представлене у 2018 році.