В Україні випустили потужний автомобільний підйомник (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив і передав замовнику потужний автогідропідйомник SOCAGE 28Т на шасі DAYUN CGC1120.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

«Відтепер працівниками компанії-замовника будь-які ремонтні роботи на висоті будуть виконані швидко та ефективно, адже техніка має надзвичайні характеристики, які не мають аналогів у світових виробників: вантажопідйомність люльки 400 кг, робоча висота підйому 28,5 метрів, горизонтальний виліт стріли — 17,3 метра та наявність багатьох опцій для комфорту і простоти в управлінні одночасно», – йдеться у повідомленні.

Надбудова встановлена на базі шасі DAYUN CGC1120 колісної формули 4х2, яке вже здобуло популярність на ринку України через властивості маневровості, економічність та комфорт у роботі.

Автовишка SOCAGE 28T обладнана ізоляційною люлькою, що дозволяє оператору проводити роботи на лініях електропередачі та зв’язку під напругою до 1000 В без відключення електроенергії при відсутності атмосферних опадів. Управління підйомником здійснюється за допомогою декількох пультів: пультом керування на поворотній колоні (турелі) і за допомогою пульта, встановленому в люльці.

Автогідропідйомник має розширену робочу зону, адже поворот люльки на 90 градусів вліво і 90 градусів вправо забезпечує додатковий комфорт і зручність, зазначають на підприємстві.


Не пропустіть