Great Wall представив новий шестиколісний пікап (Фото)

Great Wall представив у Шанхаї шестиколісну версію пікапа Poer під назвою Cyber ​​Pickup

Китайський автоконцерн Great Wall представив на автосалоні в Шанхаї шестиколісну версію пікапа Poer. Продажами цього «монстра», який отримав скромне для себе ім’я Cyber ​​Pickup, займатиметься тюнінг-ательє Cyberspace, що спеціалізується на моделях GWM.

Екстер’єр шестиколісного «Сайбер Пікапа» виявився таким же, як на патентах, які потрапили до мережі ще у травні минулого року. Він очікувано отримав гігантську гексагональну решітку радіатора, широкі колісні арки, агресивні бампери, карбонові вставки та фірмові жовті акценти від тюнерів Cyberspace.

Точні габарити велетенської новинки в Great Wall не назвали – відомо лише, що довжина Cyber ​​Pickup становить 5,96 метра, а значить, він на 52 сантиметри довший за «донорський» Shanhai Poer.

Під капотом “трьохвісного” пікапа розміщений 3,0-літровий бензиновий V6 потужністю 360 к.с., на допомогу якому встановили електродвигун і 9-ступінчастий “автомат”. З місця до 100 км/год «вантажівка» з такими агрегатами розганяється за 7,5 секунди.

Бездоріжжя, до речі, шестиколісний Cyber ​​Pickup зовсім не боїться, адже у нього одразу п’ять блокувань диференціала: три – на кожному з осей, а ще два встановлені прямо між ними. За замовчуванням тяга передається на всі три осі, але при їзді, наприклад, трасою, можна примусово відключити передню вісь і зробити ведучими тільки чотири колеса.


Не пропустіть