В Україні відшукали позашляховик Lexus 2007 року з мізерним пробігом (Фото)

Позашляховик Lexus GX470 2007 року з пробігом усього 13 тисяч кілометрів вдалось виявити у нашій країні. Про унікальну знахідку повідомив блогер Roma Urraco.

«Капсула часу: позашляховик Lexus GX470 2007 року з пробігом усього 13 тисяч кілометрів. Автомобіль майже 20 років простояв в сухому гаражі. Фактично дана модель є люксовим варіантом популярного Toyota Prado 120 і укомплектована потужним двигуном V8 об’ємом 4.7 літра», – пише він.

Судячи з фото, автомобіль перебуває у бездоганному стані.

Lexus GX — це середньорозмірний позашляховик преміум-класу японської компанії Lexus. Перше покоління (GX 470) дебютувало в 2002 році на автосалоні NAIAS в Детройті. Автомобіль використовує платформу Toyota Land Cruiser Prado, яка також є основою для Toyota 4Runner і Toyota FJ Cruiser. У модельному ряду Lexus GX розташовується між кросовером Lexus RX і повнорозмірним SUV Lexus LX.

Салон моделі першого покоління оброблений шкірою, має автоматичний клімат-контроль і аудіосистему, кнопки управління якої знаходяться на рульовому колесі. При бажанні була можлива установка DVD-програвача з екранами в підголівниках передніх сидінь. Додатковий третій ряд сидінь дозволяв посадити в салон до 8 осіб.


Не пропустіть