Український виробник представив нову автовишку з робочою висотою 22 м (Фото)

Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав замовнику нову автовишку з робочою висотою 22 м. Про це інформує пресслужба виробника.

«Для кінцевого покупця одного з наших дилерів, харківської компанії “Соллі Плюс”, виготовлено черговий 22-метровий італійський автогідропідіймач CTE B-LIFT 230HY на базі середньотоннажного шасі IVECO Daily 70C16H», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, технічний засіб призначений для підйому робітників з інструментами та матеріалами на висоту до 22 метрів з метою виконання будівельних, монтажних, ремонтних та інших видів робіт.

Раніше Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав замовнику два нові паливозаправники APZ-4.0 на шасі Iveco Daily. Особливість цієї модифікації – можна одночасно перевозити і вести облік видачі двох різних видів палива завдяки наявності двох окремих вузлів видачі та обліку.

Як повідомлялось, «Техкомплект» виготовив нову потужну автовишку – південнокорейський автогідропідіймач SKYMAN DS340 на Iveco Eurocargo 110-250 (DAY CAB).


Не пропустіть