В Україні випустили партію 22-метрових автовишок на шасі Iveco (Фото)

В Україні виготовили партію потужних автовишок. Про це повідомляє пресслужба виробника – Заводу Спецтехніки «Техкомплект».

«Готується до відвантаження партія італійських автогідропідіймачів CTE B-LIFT 230HY на базі повнопривідних шасі IVECO Eurocargo ML 110-250. Спецтехніка працюватиме на об`єктах критичної інфраструктури Харківщини», – йдеться у повідомленні.

Автовишка застосовується для підйому робітників з інструментами та матеріалами на висоту до 22 м. Автогідропідйомник CTE B-LIFT 230HY оснащений 4-секційною телескопічною стрілою, яка максимальний виліт 11,3 м. Робочий кошик «люлька» розрахований на вантажопідйомність до 300 кг.

Як повідомлялось, сервісним центром заводу «Техкомплект» успішно завершено відновлювальні капітальні ремонтні роботи для автогідропідіймача ВІПО-18 на базі ГАЗ-3309. Сервісний центр підприємства може виконати сервісні та ремонтні роботи будь-якого рівня складності і відновити працездатність автогідропідіймачів, кранів та кранів-маніпуляторів від всіх відомих світових брендів.


Не пропустіть