Українці краще складають іспит на знання ПДР після самопідготовки

За перший тиждень вдало склали іспит на знання Правил дорожнього руху 63% бажаючих отримати посвідчення водія, пише sud.ua.

У Головному сервісному центрі МВС повідомили, що після самопідготовки громадяни, які бажають отримати посвідчення водія, складають теоретичний іспит із знання Правил дорожнього руху більш успішно, ніж громадяни, які навчалися в автошколі.

За даними сервісних центрів МВС, з 22 листопада скласти теоретичний іспит на знання ПДР після самостійної підготовки, тобто без попереднього навчання в автошколі, спробували 344 громадянина.

При цьому 216 з них, тобто 63%, вдало склали теоретичний іспит, допустивши не більше двох помилок при виконанні тестових завдань.

В той же час кандидати на отримання свідоцтва на право керування транспортним засобом, які навчалися в автошколі, показали значно гірший результат – тільки 24% з них змогли вдало скласти теоретичний іспит на знання ПДР.

На думку представників сервісних центрів, громадяни, які самостійно готуються до теоретичного іспиту, більш свідомо готуються до складення тестів.


Не пропустіть