Новий футуристичний пікап Tesla Cybertruck виявився швидше Porsche 911 (Відео)

На честь презентації серійної версії футуристичного пікапа Tesla Cybertruck 2024 та початку його постачання компанія продемонструвала його вражаючі можливості. Під час заїзду на 400 метрів електромобіль випередив Porsche 911 Carrera на гоночній трасі. Про це повідомили на офіційній сторінці бренду у мережі Х.

Можливості найпотужнішої версії пікапа дійсно виглядають вражаюче, коли розробці «Тесла» вдається випередити по прямий спортивний автомобіль від «Порше». При цьому, що більше дивує, Cybertruck під час заїзду взяв на буксир ще один «дев’ятсот одинадцятий» від німецької марки. Як заявляє сама американська компанія, пікап має можливість тягнути за собою вантажі до 5 тонн, а також перевозити на борту більше 1 тонни.

Розгін до 96 км/год завдяки вражаючій динаміці виконується за 2,6 сек. Самі ж закордонні автоексперти оцінюють заїзд з «Порше» більше як маркетинговий хід, оскільки Carrera є одним із найповільніших авто у своєму класі і набагато менш потужним, ніж «Тесла», тому й результати заїзду не виглядають насправді чимось незвичайним.