В Україні мережі АЗС оголосили новорічні знижки

Українські мережі заправних станцій масово проводять акції, згідно з якими клієнти можуть отримати знижки до 5 грн/л або взяти участь у розіграші цінних призів. Майже всі акції діють до кінця 2023 року.

Знижку до 2 грн/л пропонує клієнтам мережа АЗК UPG в межах акції Бонуси-конуси. Акція триває з 1 грудня 2023 р. до 29 лютого 2024 р. Мережа має 85 АЗК і представлена в більшості областей країни. Умова отримання дисконту — заправити автомобіль від 25 л. Крім того водій має шанс отримати хороші подарунки та бонуси.

Так, велику знижку на пальне пропонує ОККО. З 22 грудня мережа запроваджує кешбек 4 грн/л на картку Fishka на бензин і ДП, а за умови розрахунку картою Mastercard — 5 грн/л. За стандартною програмою лояльності також доступна знижка на газ обсягом 0,5 грн/л.

Мережа WOG теж запровадила акцію для своїх споживачів. Так, з 19 по 31 грудня можна отримати додаткову знижку до 1,5 грн/л на світлі нафтопродукти і 1 грн/л — на скраплений газ при заправці від 20 л і розрахунку карткою «Універсальна»/«Універсальна GOLD» або «Преміальна» Visa від «ПриватБанку».

Тим часом на АЗК Amic — акція вихідного дня: весь грудень надається знижка 3 грн/л на бензини і дизпальне в суботу й неділю. Ці знижки також будуть надаватися клієнтам Amic і на Різдво (понеділок, 25 грудня), й на Новий рік (понеділок, 1 січня).

Із 15 по 31 грудня пропонує своїм клієнтам знижки і «Укрнафта»: 2,4 грн/л на всі види пального при заправці від 20 л. Вартість А-95 зі знижкою на «Укрнафті» виходить 47,5 грн/л.

Щедрі акції можливі за рахунок високої роздрібної маржі й потенціалу зниження цін, що накопичився в листопаді. Крім того, очевидне загострення конкурентної боротьби у зв’язку з сезонним падінням продажів, зазначають експерти.

Джерело enkorr.ua

Не пропустіть