Експерти знайшли ТОП-7 найнадійніших 15-річних кросоверів

Регулярне обслуговування автомобіля не завжди запорука того, що машина прослужить вам довгі роки. Деякі машини ламаються ще до закінчення гарантійного терміну. Однак є автомобілі, які продовжують справно слугувати своїм власникам і після 15 років експлуатації. Виходячи з даних американського ресурсу iSeeCars пропонуємо вам рейтинг найнадійніших 15-річних кросоверів.

Перше місце у списку найнадійніших 15-річних кросоверів зайняв Toyota Highlander. Кожен п’ятий власник цієї моделі не збирається її міняти найближчим часом. Це підкреслює, що машина має високий рівень надійності та безпеки. Однак високі ціни на цей автомобіль роблять його недоступним для всіх бажаючих.

Друге місце у рейтингу найнадійніших 15-річних кросоверів посів повнорозмірний Honda Pilot. Цей семимісний кросовер має великий попит у США. Машина вважається втіленням надійності та показником японської якості. Власники також не збираються міняти його після 15 років експлуатації. Вірними марки залишаються 15% власників.

Третє місце дісталося Honda CR-V. Це більш компактна альтернатива моделі Pilot. Машина відрізняється високою економічністю та надійністю. Майже 12,4% власників залишаються вірними Honda CR-V після 15 років експлуатації.

Крім того, до рейтингу найнадійніших 15-річних кросоверів потрапили Subaru Forester, Acura MDX, Toyota RAV4 та Subaru Outback.


Не пропустіть