Складено рейтинг найкращих кросоверів на вторинному ринку

Британським порталом Whatcar.com, що спеціалізується на автодослідженнях, підготовлено рейтинг найкращих умовно доступних кросоверів з пробігом. Пропонуємо вашій увазі відібрані автомобілі, які особливо популярні серед українських автомобілістів.

Kia Sportage. Завдяки стильному екстер’єру та надійності Kia Sportage попередньої генерації має великий попит у Великобританії, особливо модель 2017 року випуску з дизельним двигуном об’ємом 1,7 л.

Hyundai Tucson. Наступну позицію зайняв корейський кросовер Hyundai Tucson, який славиться практичністю, надійністю та підходить для сімейних поїздок. Рекомендована версія 2017 випуску з дизельним двигуном об’ємом 2,0 л.

Suzuki Vitara. Третє місце здобула Suzuki Vitara за надійність, паливну економічність, великий набір функцій, починаючи з базових комплектацій. Хороший вибір – це кросовер 2019 випуску з бензиновим двигуном об’ємом 1,6 л потужністю 117 к.с.

Dacia Duster увійшла до рейтингу в модифікації 2019 року випуску з 1,5-літровим двигуном за доступність та простоту в експлуатації, просторий салон та місткий багажник, який необхідний при тривалих подорожах.

Mazda CX-5. Надійність і гарне оснащення кросовера Mazda CX-5 має у своєму розпорядженні велика кількість покупців на ринку Великобританії.

Nissan Qashqai. І замикає рейтинг найкращих кросоверів на вторинному ринку Nissan Qashqai. До переваг експерти відносять практичність і зручність в салоні, хорошу шумоізоляцію, економний витрата палива і багате оснащення.