В Україні помітили рідкісний седан Toyota з двигуном від спорткара (Фото)

В українській столиці сфотографували Toyota Mark II 1996 року випуску. Розкішний японський седан є рідкістю в нашій країні. Світлини машини опублікували на сторінці chpsh.carspotting в соціальній мережі Instagram.

Toyota Mark II — це преміальний седан Е-класу, що виготовляли з 1968 по 2007 роки. Спочатку це був більш розкішний варіант Toyota Corona, але потім її виділили в самостійну модель.

Виявлений в Києві седан належить до восьмої генерації Toyota Mark II, яке випускали з 1996 по 2000 рік. До того ж це топова версія Grande.

У списку оснащення моделі значаться ABS, ESP, трекшн-контроль, активна підвіска зі змінною жорсткістю. Салон авто оздоблено шкірою, встановлено цифрову панель приладів, клімат-контроль із іонізатором повітря та круїз-контроль, а як опцію пропонували електропривод сидінь.

Рушійною силою седана є знаменита 3,0-літрова «шістку» Toyota 2JZ потужністю 220 кінських сил, якою також оснащувався спорткар Supra. Двигун поєднується із 4-ступінчастим «автоматом» та повним приводом.


Не пропустіть