Як користуватися телеграм-ботом для пошуку талонів на складання іспитів «на права»

Головний сервісний центр МВС активно підтримує діджиталізацію державних послуг та впроваджує інноваційні технології. Тепер здійснити запис на складання практичних іспитів стане ще простіше за допомогою чат-бота, який нещодавно запустили в телеграмі. Про це повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик в прямому ефірі на телеканалі «Суспільне.Спротив».

За його словами, чат-бот – ТалонБот знаходить вільні талони на складання практичного іспиту у будь-якому сервісному центрі МВС. Цей функціонал зручний у користуванні. Для цього необхідно увійти в телеграм-бот, авторизуватись та заповнити необхідні поля.

«Талон-Бот може одночасно відстежувати наявні талони на складання практичного іспиту у 5-ти сервісних центрах МВС. У разі наявності система автоматично надсилатиме сповіщення кожні 10 хвилин в телеграм», – зазначає М.Рудик.

Після надходження сповіщення, необхідно перейти в Е-Запис та взяти талон на складання практичного іспиту. Також у телеграм-боті доступне скасування надходження сповіщень про вільні талони на складання практичного іспиту.

Микола Рудик також додав, що за перший місяць цього року понад 14,5 тисяч осіб вперше стали кермувальниками.

Нагадаємо, уже понад 20 тисяч осіб скористалися послугою перереєстрації авто онлайн.


Не пропустіть