Україна отримала від Кореї партію автівок швидкої допомоги Hyundai (Фото)

Наша країна отримала від уряду Кореї 10 автомобілів швидкої допомоги. Про це повідомили на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

«Міністерство охорони здоров’я України отримало від уряду Кореї 10 «швидких» для надання невідкладної медичної допомоги під час війни. Автівки використовуватимуться для надання необхідної допомоги пацієнтам, які потребують додаткових заходів для підтримки життя під час транспортування до лікарень та між лікарнями», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, автомобілі невідкладної допомоги обладнані засобами, що дозволяють надавати життєво необхідну допомогу пацієнтам під час медичного транспортування.

Загалом Корея планує передати 100 автівок. У грудні минулого року Україна вже отримала 30 автомобілів швидкої допомоги, до кінця березня поточного року будуть доставлені ще 70 «швидких».

Йдеться про машини на базі Hyundai Staria. Зовні автомобіль нагадує космічний корабель. Його конкурентами є Volkswagen T7 та Opel Zafira Life.

Модель виробляють з 2021 року. Авто може комплектуватися бензиновим, газовим та дизельним двигунами потужністю від 177 до 272 к.с..


Не пропустіть