Lexus привезе в Україну найдоступніший кросовер (Фото)

Навесні Lexus привезе в Україну одразу дві нові моделі. Серед них – компактний кросовер Lexus LBX. Про це повідомляє офіційне представництво бренду.

Компактний 4,2-метровий кросовер вирізняється нетиповим для японської марки дизайном. Його рушійною силою є 134-сильна гібридна силова установка, яка складається із 1,5-літрової бензинової «четвірки» та електромотора.

Ціни в Україні поки що не оголошено, але відомо, що новий Lexus LBX є найдоступнішою і найкомпактнішою моделлю японського бренду. В ЄС такий кросовер коштує від 32 000 євро.

Раніше повідомлялось, що Lexus виведе на український ринок потужний кросовер із витратою 1,3 л на 100 км. Йдеться про Lexus RX 450h+, який оснащений 309-сильною гібридною установкою. Автомобіль здатний розігнатися до 100 км/год за 6,5 с. Крім того, машина може проїхати майже 70 км виключно на електричній тязі.

Нагадаємо, наприкінці 2023 року в Україні виявили Lexus GX 470 з мізерним пробігом. Більшу частину часу автомобіль 2007 року випуску простояв у гаражі.


Не пропустіть