Названо найкращі сімейні кросовери на ринку (Фото)

WhatCar провів аналіз та перерахував 10 найкращих сімейних кросоверів у 2024 році

Сімейний кросовер – поняття широке, але в найбільш звичному, повсякденному розумінні ним вважається кросовер з просторим салоном, містким багажником і високим рівнем комфорту в цілому. Які SUV найкраще відповідають цим якостям, розповіли експерти британського порталу WhatCar.com.

Лідером рейтингу чи найкращим сімейним кросовером на ринку вони визнали добре знайомий Kia Sportage останнього покоління. На їхню думку, він більше за інших підходить для сімейної експлуатації, і, перш за все, це обумовлено його надійністю, зручним заднім рядом сидінь, багатими комплектаціями та містким багажником.

Друге місце дісталося іншому «корейцеві», але тепер уже не масовому, а преміальному – Genesis GV60. У ньому експерти високо оцінили комфорт, шумоізоляцію та динаміку розгону, що стала можливою за рахунок потужних двигунів із віддачею від 228 до 435 кінських сил.

Третім серед найкращих кросоверів для сім’ї виявився електричний «середрозмірник» BMW iX3. Незважаючи на акумулятори пыд пыдлогою, він має досить просторий салон, але в цей же час йому не завадило б «підтягнути» шумоізоляцію та динаміку.

Крім них, до рейтингу найкращих сімейних SUV, за версією WhatCar, також потрапили Kia EV6, Volvo XC40, Skoda Enyaq, Mercedes-Benz GLC, Lexus NX, Audi Q5 та Ford Kuga.


Не пропустіть