Українські правоохоронці отримали 50 нових позашляховиків Toyota Land Cruiser Prado (Фото)

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн передала українським прокурорам і поліцейським півсотні нових автомобілів для роботи у прифронтових регіонах. Йдеться про позашляховики Toyota Land Cruiser Prado.

«Передані автомобілі будуть дуже корисними в роботі українських поліцейських та прокурорів, які відважно збирають докази воєнних злочинів рф, часто ризикуючи власним життям та здоров’ям», – йдеться у повідомленні.

Урсула фон дер Ляєн передала ключі Генеральному прокурору Андрієві Костіну та міністру внутрішніх справ Ігореві Клименку. Разом вони оглянули позашляховики. Зокрема, 20 з них призначені для потреб прокурорів, найближчим часом їх відправлять у в регіони, які найбільше потерпають від обстрілів росіян.

Судячи з фото, йдеться про четверте покоління Toyota Land Cruiser Prado, яке пережило рестайлінг в 2017 році і виробляється досі. Ці авто пропонуються з бензиновими та дизельними двигунами потужністю від 163 до 282 кінських сил. В Україні ціни на позашляховик стартують від 1,7 млн грн.


Не пропустіть