Українським прокурорам прифронтових регіонів передали броньовані позашляховики (Фото)

Посольство Сполучених Штатів надало Генеральній прокуратурі України шість броньованих автомобілів з метою захисту життя прокурорів, які працюють у прифронтових регіонах. Про це повідомив генеральний прокурор України Андрій Костін у своєму пості у соціальній мережі Х.

Автомобілі, які були надані, схожі на Toyota Land Cruiser 200 VPAM VR10, які відомі своїм високим рівнем захисту. Вони представлені флагманською моделлю компанії «Аурум Сек’юріті», яка досягла найвищого рівня безпеки для цивільних легкових автомобілів.

Неабиякі характеристики цих машин свідчать про їхню винятковість: автомобілі рівня захисту B6/VR7 можуть витримати будь-яку бронебійну кулю, тоді як автомобілі рівня VR10 захищають від усіх видів куль з м’яким сердечником і більшості бронебійних та бронебійно-запальних куль, включаючи кулі снайперської гвинтівки Драгунова. Цей вражаючий рівень захисту, який зазвичай застосовується тільки для військової техніки, підкреслює серйозність заходів забезпечення безпеки працівників правоохоронних органів в умовах загострення конфлікту.


Не пропустіть