Як відкрити свій автомобіль без ключа: фахівці назвали 7 способів

Буває, що забудькуваті власники автомобілів можуть автоматично залишити ключ від машини всередині транспортного засобу, а запасного комплекту ключів поблизу нема й тоді відкрити ТЗ без сторонньої допомоги важко, але все ж таки можливо.

Водії зі стажем розповіли “Апострофу”, як можна відкрити двері авто без ключа.

Наймудрішим рішенням в такій ситуації, як не крути, буде скористатися запасним комплектом, навіть якщо той лежить у квартирі на іншому кінці міста. Навіть поїздка на таксі в обидва боки обійдеться дешевше, ніж вибите скло.

Також можна попросити допомоги у майстрів, які якраз спеціалізуються на аварійному відкриванні дверей. Контакти потрібної фірми у вашому місті можна швидко знайти у мережі. Спеціаліст відкриє автомобіль за лічені хвилини і, що суттєво, його послуги все одно будуть дешевше нового скла.

Якщо водій вирішив самостійно давати собі раду, то можна легенько відігнути двері на місці водія й зафіксувати щілину чимось на кшталт невеликого клина. Потім за допомогою довгої палиці потрібно дотягнутися та натиснути на електричні підйомники скла, яке опуститься, що дасть можливість відкрити двері.

Утім, зазначений варіант підходить тільки тоді, коли ЕСП у машині зберігає функціональність незалежно від положення ключа запалювання. Інакше, навіть дотягнувшись до кнопки, водію не вдастся опустити скло.

Варто зазначити, що російські екземпляри автопрому, наприклад як ВАЗ 2109, 214 та 2115, якими ще користуються наші співвітчизники, відрізняються особливою конструкцією й кнопка, що блокує у них двері, розташовується біля скла. Том, щоб відкрити у них дверцята, потрібно зробити петлю з мотузки та пропхати до салону через торець. Коли шнурок опиниться всередині автомобіля, його потрібно розташувати навпроти кнопки, накинути на “шию” блокиратора, затягнути та потягнути кінці мотузки вгору, після чого двері розблокуються.

Замість петлі також можна використати дріт з гачком на кінці. У цьому випадку треба обережно відсунути гумовий ущільнювач, вставити дріт у щілину й зачепити блокиратор, потягнувши його вгору.

Також можна спробувати “розібратися” з кнопкою, яка відкриває багажник. Алгоритм дій у цьому випадку аналогічний – зачепити кнопку та потягнути вгору, щоб відкрилося багажне відділення, через яке можна “комфортно” потрапити в салон.

Якщо вищевказані способи чомусь не вдалися, то залишається тільки варіант виламати замок чи розбити скло.

Джерело ampercar.com

Не пропустіть