Cadillac продемонстрував передовий інтер’єр кросовера Optiq (Фото)

Cadillac відкриває завісу над своїм оновленим електромобілем Optiq, чия презентація запланована на Пекінському автосалоні з 25 квітня по 4 травня. Оптік вже привернув увагу широкої публіки завдяки своїй елегантності та вишуканому дизайну, що був впроваджений у салоні, натхненному флагманською моделлю Lyriq.

Салон Optiq поєднує в собі класичну розкіш та передові технології. Деякі елементи дизайну та обробки, такі як триспицеве кермо і об’єднана в одному блоці приладова панель і екран мультимедійної системи, взяті на озброєння з більшого братa – Lyriq. Наприклад, в Lyriq використовується передовий діагональний LED-дисплей розміром 33 дюйми.

Консоль центрального управління з ротаційним перемикачем передач і парою підсклянників також виглядає дуже схоже на Lyriq, але у компактнішому Optiq вона створена так, щоб здаватися ширшою. Тонкі повітропроводи та фізичні елементи управління кліматом, розташовані під ними, доповнені відкритим відсіком для зберігання з атмосферним підсвічуванням.

У ранніх рендерах показані дві колірні схеми салону. Тепле оформлення шкірою у поєднанні з чорними килимовими покриттями, панеллю приладів та стелею створює розкішний та затишний інтер’єр. Центральна консоль оздоблена вставками під дерево та акцентами зі срібла або блискучого чорного піаніно.


Не пропустіть