Знамениту Acura повернули до життя після 30-річного простою в гаражі (Фото)

Ця Acura NSX 1992 модельного року простояла в гаражі практично все своє життя. Справа в тому, що в 1991 році якийсь механік з Пенсільванії вирішив покататися на клієнтському автомобілі й розбив його. Пошкодження виявилися настільки суттєвими, що дилерський центр просто віддав власнику іншу Acura NSX 1992 білого кольору. Але, як виявилось, їздити на автомобілі ніхто не збирався, пише autocentre.ua.

Спорткар припаркували у холодному гаражі більш як на 30 років. На одометрі 32-річного купе лише 3222 км. Коли власник згадав про нього та вирішив застрахувати, з’ясувалося, що у світі існує не так багато таких автомобілів. У страховій йому сказали, що незабаром ціни почнуть зростати, оскільки їхня кількість постійно зменшується.

Це й спонукало власника відправити спорткар на перше за багато років «ретельне глибоке чищення». Незабаром його передадуть спеціалістам спеціалістами AMMO NYC. Відео процесу повернення NSX початкового вигляду обіцяють викласти у мережу.

Погані умови зберігання залишили свій слід на кузові та в салоні «Акури». Незважаючи на шар пилу та сліди цвілі він у гарному стані. Автомобіль «взутий» в оригінальні шини Yokohama. Хоча навряд чи варто на них виїжджати на дорогу. Також ще не зрозуміло, скільки доведеться майстрам попрацювати в моторному відділенні. У будь-якому випадку власник розраховує продати купе за шестизначну суму.

У комплекті з вперше вимитим за довгі роки Acura NSX покупець отримає весь пакет дилера: брошури та документи на автомобіль. Його й досі ніхто не відкривав.


Не пропустіть