Renault хоче відродити знаменитий автомобіль 1960-х років (Фото)

Renault планує повернути до життя знаменитий маленький автомобіль R4 із 1960-х років. Концепт-кар 4Ever Trophy був показаний у Парижі, а тепер ми бачимо перші фотографії серійної версії, щоправда, з маскуванням.

За словами глави Renault Луки де Мео, у рамках стратегії Renaulution компанія планує відродити ще одну стару модель. Першою моделлю стане R5 у вигляді електричної версії, а потім випустять і R4, як електромобіль. Це підтверджується реєстрацією нового логотипу R4 у Європейському патентному відомстві. 3 лютого 2021 року Renault отримала захист для нового логотипу R4 – цифри 4, вбудованої у ромб Renault.

На шоу-карі у Парижі автомобіль виглядав як справжній позашляховик. На даху було розміщено запасне колесо під жовтими ременями. На споттинг-фото цього не було видно. Короткі обвіси забезпечують добрі кути в’їзду; камери замінюють дзеркала, а попереду світять матричні світлодіодні фари.

Широкі шини в арках і високе шасі надають автомобілю вигляду масивного позашляховика. У серійній версії R4 стиль буде менш екстремальним, ніж у концепт-карі.


Не пропустіть