Український виробник випустив нову аварійно-ремонтну майстерню на базі Iveco (Фото)

Теплоенергетики Чернігівщини отримали нову аварійно-ремонтну майстерню на базі Iveco Daily. Спецавтомобіль виготовили на Заводі спецтехніки «Техкомплект». Про це повідомила пресслужба підприємства.

«Задля відновлення та обслуговування теплоенергетичних мереж на Чернігівщині зроблено нову аварійно-ремонтну майстерню на Iveco Daily 35С16», – йдеться у повідомленні.

На заводі зазначають, що такий повнокомплектний інструмент на базі вантажного шасі Iveco Daily 35С16/Peugeot Boxer/Citroen Jumper/Opel Movano був і є найзатребуванішим в Україні.

Аварійно ремонтна майстерня ТК-IV-АР на базі Iveco Daily є універсальним засобом усунення аварії. При оснащенні додатковим спеціалізованим обладнанням, один такий автомобіль може виконувати операції, для яких раніше потрібно залучати 2-3 транспортні одиниці, наприклад: зварювання, різання, відкачування води та окропу, освітлення, електропостачання та інше допоміжне обладнання. Подібна спецтехніка застосовується службами теплових та електромереж, водоканалу, зв’язку та газу для забезпечення ремонтно-відновлювальних та ін. технічних робіт, транспортування спецобладнання ремонтних бригад до місця проведення робіт.


Не пропустіть