Hyundai розпочне виробництво гібридних автомобілів у США

У відповідь на зростання попиту на гібридні автомобілі (HEV), Hyundai Motor оголосила про плани почати їх виробництво на своєму заводі з випуску електромобілів у США, Hyundai Motor Group Metaplant America (HMGMA). Запуск заводу запланований на четвертий квартал 2024 року і є важливим кроком у стратегії Hyundai з розширення лінійки екологічних автомобілів та задоволення попиту споживачів, що збільшується.

Незважаючи на незначне зниження продажів, Hyundai залишається оптимістичною. Згідно з попередніми консолідованими результатами за перший квартал цього року, продаж екологічних автомобілів Hyundai, включаючи комерційні моделі, знизився на 4,8 відсотка в порівнянні з минулим роком і склав 153 519 одиниць. Ця цифра включає 97734 гібридів і 45649 електромобілів. Зниження продажів підкреслює важливість нарощування виробництва та поліпшення ринкового охоплення для задоволення переваг споживачів, що змінюються.

Рішення Hyundai Motor Company розпочати виробництво HEV на HMGMA є стратегічним кроком, спрямованим на захоплення більшої частки ринку екологічних автомобілів у США. Очікується, що запуск заводу у четвертому кварталі 2024 року значно збільшить виробничі потужності та присутність Hyundai на ринку.


Не пропустіть