Підготували перші рендери нового електрокросовера Skoda Elroq (Фото)

Сімейство електромобілів Skoda поповниться новим кросовером Skoda Elroq 2025, що стане електричним наступником Karoq. Новинка виступатиме в сегменті компактних кросоверів і базуватиметься на платформі VW MEB.

Дизайн Elroq включає розділені фари з світлом Matrix LED, тонка глуха фальшрадіаторна решітка, скульптурний капот з написом Skoda, акуратний нижній повітрозабірник, заднє скло, закруглений спойлер, мінімалістичний бампер і задні ліхтарі в стилі Enyaq. В салоні розташована інформаційно-розважальна система, компактна віртуальна приладова панель, проекційний дисплей та 2-спицеве мультикермо.

Електрокар матиме довжину близько 4,5 метрів, що робить його ідеальним сімейним автомобілем. За безпеку відповідатиме інтелектуальна система контролю швидкості, яка розпізнає дорожні знаки та використовує навігаційні дані для плавного регулювання швидкості.

Ймовірно, Elroq отримає АКБ ємністю 62 або 77 кВтг, з базовою моделлю, що використовує батарею на 62 кВтг і 177-сильний електромотор. Можливі також модифікації з 286-сильним двигуном або двомоторним повнопривідним варіантом з віддачею до 340 к.с. Орієнтовний запас ходу складе близько 560 кілометрів. Дебют новинки очікується цієї осені, після чого електрокар з’явиться у продажу.


Не пропустіть