Український виробник виготовив два спеціалізовані автомобілі для дорожників (Фото)

Днями Завод спецтехніки «Техкомплект» поставив дві спеціалізовані машини ТК-IV-АРМ із фургонами власного виробництва, які призначені для встановлення дорожніх знаків та обслуговування світлофорів. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Автомобілі призначені для виконання ремонтно-відновлювальних робіт із застосуванням приладів та інструментів, що входять до комплектації моделі, безпосередньо біля місця проведення робіт. Дана спецтехніка застосовується в дорожньому будівництві, машина використовується для доставки персоналу, інструменту та обладнання для встановлення дорожніх знаків та обслуговування світлофорів.

Фото: thk.kiev.ua

Кузови мають відсіки для перевезення необхідного обладнання, доступ до якого можливий також і зовні, через підйомну кришку. Праворуч по борту встановлені двері, а ззаду ще одні, двостулкові. Посадку-висадку полегшують висувні драбини та поручні.

Фото: thk.kiev.ua

Автомобілі збудовані на базі Iveco Daily 35C13D. Машина розрахована на повну масу 3,5 т і оснащується 2,3-літровим турбодизельним мотором віддачею у 126 к.с. та 350 Нм крутного моменту. Трансмісія – механічна 6-швидкісна. Машина укомплектована фаркопом, що дозволяє працювати із причепом. Дворядна кабіна розрахована на 7 осіб.