Компактний позашляховик з приводом 4х4 увійшов до п’ятірки найдешевших в Україні (Фото)

Невеликий японський позашляховик, Suzuki Jimny, став однією з п’яти найдешевших моделей на автомобільному ринку України, які оснащені системою повного приводу, пише vgolos.com.ua.

Автомобільні новини проаналізували актуальні пропозиції в цьому сегменті і склали список кросоверів і позашляховиків з приводом 4х4, які мають найменший цінник.

Suzuki Jimny посів п’яте місце в рейтингу. Модель з 85-сильним двигуном і автоматичною трансмісією обійдеться від 459 тисяч гривень. Повнопривідна версія Renault Duster коштує від 447 тисяч гривень. Це четверте місце. Йдеться про кросовер з бензиновим 105-сильним двигуном і механічною трансмісією.

Відзначимо, що дизельний Дастер (110 к.с.) з повним приводом коштує від 491 тисячі гривень. Це краща пропозиція за ціною серед моделей 4х4 з двигуном на важкому паливі.

Перші три місця в рейтингу найдешевших SUV c повним приводом на авторинку України зайняли російські моделі: УАЗ Патріот (від 390 тис.), УАЗ Хантер (від 360 тис.) і Lada 4х4 (від 248 тис. гривень).
Взагалі кажучи, кросовери і позашляховики з приводом AWD в Україні в основному стоять від 600 тисяч гривень. Варіантів у діапазоні від 500 до 600 тисяч порівняно небагато.


Не пропустіть