Aquila GT: маловідомий спорткар на базі Volkswagen за ціною ЗАЗ Сенс (Фото)

Культовий Volkswagen Beetle дав путівку в життя не одній яскравій моделі. Серед його близьких родичів – Volkswagen T1 і Karmann Ghia, Porsche 356. Але ще існує безліч дрібносерійних моделей на платформі Фольксваген Жук. Одну з них виставили на продаж в США.

При погляді на Aquila GT важко повірити, що цей спорткар створений на агрегатах Volkswagen Beetle. Його клиновидний Фібергласовий кузов ну дуже нагадує суперкари 70-х на кшталт купе De Tomaso Pantera. А ще у нього двері піднімаються вгору.

Правда, зовнішність Aquila GT оманлива: він не настільки швидкий, як здається. 1,2-літрова 45-сильна четвірка явно не дозволить палити гуму і ефектно стартувати зі світлофора. До слова, навіть у старого Volkswagen Beetle були мотори і потужніші.

Можливо, саме скромними характеристиками пояснюється невисока ціна купе Aquila GT – всього $ 6400. Це при тому, що пробіг авто – лише тисяча вісімсот п’ятьдесят п’ять км. Оскільки випущено всього 155 екземплярів Aquila GT, то це справжній ексклюзив за ціною ЗАЗ Сенс.


Не пропустіть