Українські дороги незабаром буде не впізнати

З 1 серпня Укравтодор переходить на систему PROZORRO, повідомляє прес-служба агентства, пише budport.com.ua.

Боротьба з корупцією та виведення всіх закупівель у прозору площину є одним з основних пріоритетів у роботі Державного агентства автомобільних доріг України. За рахунок зростання конкуренції при проведенні тендерів зменшується ціна і підвищується якість товарів, робіт, послуг.

З 2016 року Державне агентство автомобільних доріг України здійснює всі закупівлі через електронну систему PROZORRO. Головними перевагами електронної системи стали економія державних грошей і часу, прозорість і відкритість, зручність, як для постачальників, так і для закупівельників.

З першого серпня підпорядковане Укравтодору підприємство ДАК «Автомобільні дороги України», яке займається утриманням і дрібними ремонтами доріг, переводить всі свої закупівлі на електронну систему PROZORRO. Наразі заплановано проведення інтенсивного навчання з підготовки фахівців в областях.

До співпраці в цьому питанні будуть залучені Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, ІССUkraine, Transparency, «Ейдос Центр політичних студій та аналітики», міжнародні та вітчизняні громадські організації.


Не пропустіть