Новий Jeep Wrangler підготували для пасхального сафарі (Фото)

Jeep опублікувала перші фотографії моделі Wrangler, яку підготували спеціально для участі в щорічному «Великодньому сафарі», яке пройде в кам’янистих, пустельних околицях міста Моаб (штат Юта).

Згідно тизера, американська компанія спеціально до цього заходу випустить одразу 2 концепти. Для анонса своєї участі і підігріву інтересу, прес-служба опублікувала тизерне зображення двох автомобілів.

Концепт буде побудований на базі Wrangler нового покоління, представленого в листопаді 2017 року на автосалоні в Лос-Анджелесі. Один з них називається Jeepster: за аналогією з моделлю с101, що випускалася в період з 1966 по 1971 рік. Особливість машини – двоколірне забарвлення кузова. Що стосується другого концепту, то його назва, як і особливості в компанії не розкрили. Варто зазначити, що даний захід має досить важливе локальне значення для місцевого сегмента позашляховиків.

Нагадаємо, що в минулому році в пасхальному сафарі взяли участь сім позашляховиків марки Jeep. Сафарі поточного року має стати не менш цікавим. Останній був представлений в кінці минулого року.


Не пропустіть